Hoppat <3

Igår hoppade jag och Iza det gick jätte bra!
Först gick vi över bommar sen så hoppa vi stutts det gick jätte bra för mig men, Iza fick inte fram Hector så i stuttsen bröt han av till trav!
Sen hoppa vi ett recke och jag var drag hjälp till Iza då gick det bättre, sen hoppa vi en oxer då var jag också drag hjälp då gick det också bra!
Sen höjde mamma till 80 cm det gick jätte bra sen kolla hon fel när hon höjde till 85 cm så recket blev 90 cm men hon trodde mig inte...
Sen gjorde vi en bana: Recke sen skulle vi runt hela ridhuset till oxern sen skulle man till stuttsen fast Iza stg där med Hector så jag hoppa inte där.
Sen red jag och Iza ut, vi gick i Björnö skogen och klätrade det gick jätte bra fast Misty skulle springa upp för alla backar men det gick bra ändå!
Sen gick jag och hoppade utan häst i Vascos hage det var jätte kul!
Idag så ska jag,pappa , mamma,Hampus,mormor och morfar ut och äta det ska vli kul!
På söndag ska jag och Misty åka och tävla i fagersta det ska bli jätte kul vi ska hoppa 80 cm och debutera 85 cm det ska bli jätte kul jag hoppas verklige på att det ska gå bra för både mig ,div 3 laget och Amanda och  Wiliam!
Vi får hoppas att mina kusiner kommer dom bor i fagersa och dom kanse skulle komma och titta när jag hoppa,
för deras dotter rider och vill se mig hoppa det ska bli jätte kul!!!!
Jag ÄLSKAR dig ponny!
Nu ska vi till Bacchuz ska bli jätte kul har inte  träffat honom på jätte länge så det ska bli jätte kul att se honom igen !
Älskar dig också Bacchuz fast Misty lite mer!
Fast Bacchuz hoppar mycket högre för att han är stor häst men Misty hoppar högt för att vara b-ponny för på irland hoppa hon dom högsta klasserna och dom var på 110 cm// Maya , Misty och Bacchuz!!


RSS 2.0