Misty!!

Misty!! Idag var jag i skolan och Anna våran lärare var sjuk och vi fick vikarie!!!
 Sen gick jag hem med Emma och sen kom farfar och hämtade mig för vi får hjälp med läxorna där!!!
Det var roligt jag spelade på deras ipad jag spelade tempel run och my horse det var kul !!
 Sen kom pappa och hämtade mig och så åkte vi till stallet och red vi träffade Maria Mikaela Höglund som undrade villken dag det var jag visste inte så sa hon att det var hennes födelsedag!!!!! Jag sa grattis sen gick jag och pappa till padockén och red det var kallt men det var roligt i alla fall.
Sen gick vi tillbaka till stallet och broda ur och gjorde maten sen åkte vi en bit sen frågade pappa om vi hade gjort allt då kom jag på att vi hade höpåsarna kvar ojoj!!!
Sen åkte vi hem och snart ska vi äta mamma gör maten nu på lördag och söndag så ska vi åka på Anna Emanuel kurs det ska bli kul det är hos Melle och Zazza i deras ridhus.
På lördagen är det mest markarbete och på söndagen är det banhoppning man får välja villken höjd man vill hoppa´..
Jag ska nog hoppa 70 cm eller 80 cm beroende på hur bra det går på lördagen så det ska bli både ul och spenande för jag är lite nervös för att hoppa ibland men det ska bli kul i alla fall jag längtar!!
Imorgon ska jag hoppa lite för då är det pay in jump men jag ska inte vara med utan hoppa inan den börjar för jag vill hoppa ett skutt inan helgen så det ska bli kul vi hade henne i´dag för Amanda kunde inte så hon tar Torsdag i stället och Olivia tar Fredag så vi är lediga 2 dagar i rad men det är bara bra för då får jag vila..
Här kommer några bilder på mig och Misty både från rocklunda och Idag!!!






Misty efter ridnigen idag!!!






Rocklunda 2011!!






Rocklunda 2011!!!

Snö!

Snö! Idag har jag varit i skolan och sen har jag och Emma kollat på Ponnyakuten 3. Sen gick jag hem och åt Pizza och gjorde jag matteläxan! Jag och mamma åkte till Misty först borstade jag henne sen så gick vi till padocken och red!!! Jag skritta henne och gjorde så hon gick i form, sen så trava jag lite och sen så galoppera jag mycket det gick jätte bra!!Sen så gick jag till stallet och sa hejdå till min ponny sen åkte jag och mamma hem och åt mat . Sen bästemde vi att jag och Hampus ska åka till farmor och farfar och göra läxan!Sen ska ¨pappa köra mig till stallet och så sa jag rida min prinssesa!!!! Hejdå!!!!





Älskar dig Misty!!!!!


C-ponny

Jag har börjat rida en C-ponny!!Idag har jag sovit hos Ida som är C-ponnyns ägare vi har känt varandra i 3 dagar och har redan sovit över!!Först så pysslade vi med Basse som han kallas för.Sen så fodrade vi kväll och så gick vi in till dom och åt tacos!!Sen kollade vi på "Vi hade i alla fall tur med vädret igen" den var jätte bra.Sen gick vi oh la oss men vi kunde inte sova men sen somnade vi men då var kl.03:00 så sent.Sen på morgonen så åt vi frukost sen så gick vi till stallet och pysslade vi med Basse.Kl.13.00 kom mamma och hämtade mig så åkte vi hem och då hade mamma och pappa åkt och köpte en spegel och en hallmöbler...Sen kl.16.00 så kom dom med Basse till hamre och så red jag och Ida honom han för pigg men ändå lungn efter ett tag vi red över lite trav och galoppbommar det gick bra sen var det en anan tjej som hoppa honom det bra sen åkte dom hem och jag,mamma och Miaela fodrade ridskolan sen körde vi hem Miaela sen åkte vi hem och åt lövbiff och pomes det var gott !! hej då!!





Namn:Brantvikens Basim
Född:2006
Imp:Sverige


Mikaela,Lizzy,Misty och Jag

Idag så red jag och Iza ut och då var misty lite pigg!!Så jag hoppade av och sen sprang hon och jag tapade taget och Kate fick lite panik!!!Sen gick Iza in i ridhuset och red lite det gick bra!!!Sen gorde vi Lizzys mat för Mikaela somnade sen åte vi och hämta henne för hon ska sova här!!!! <3 När vi kom hem så åt vi korv och makaroner sen kolla vi på Secretariat som är en san film om en galopphäst!!Sen så gav jag Mikaela massage och imorron ska jag och Mikaela åa buss till stallet!!!Vi ska stanna och äta MAX sen åker vi till stallet och rider jag ska få hoppa Lizzy och Mikaela ska filma längtar sen i helgen ska Mikaela vara med på en hoppkurs för Tina Svane mamma och jag ska kolla någon dag!!!


Jag och Kate <3






Jag och Misty

RSS 2.0