Packat och klart!

Då är det bara morgon dagen kvar tills vi åker till Storbyns meeting ska bli super! Fast först på fredagen så ska jag följa med Alva och boysan till Storbyn så lycka till för dom!!!!!!

Klassresa!

I fredags så var vi i Vaxholm och sov på en camping,först tog vi bussen till stockholm och sen så var vi på deras kastell ,det var jätte kul ronis lag vann Emilias lag kom tvåa vi trea Emmas lag fyra!sen åkte vi till campingen och vi fick sova i ett 20 manna tält det var kul det var jag,Emma,Annika,Sofia,Emilia,etha,dima,Dennis,idha,Linus,Hampus,Ida,Ella,Angelica det var jätte kul!först åt vi sen så fick alla bada det var jätte kalt i vattnet fast jag och Olivia simmade först ut till en flytande brygga,
Sen så gick vi tillbaka till tältet men sen ringde Lucas och sa att alva hade gjort sig illa när vi kom så var hela foten blå hon hade hoppat från en sten och stukat foten AJ AJ!!!!
Sen gick vi och sov vi somna halv2 , sen kl 13 åkte vi tillbaka till Västerås jag var jätte tröt sen åkte vi till stallet det var jätte jobbigt att rida.
Imorgon ska vi åka tillbaka till Stockholm och gå en stadsplanering och titta på museer och slottet det ska bli kul men vi ska gå i 4-5 h , sen ska jag och Emma köpa nånting till Anna och Bettan sen ska jag gå till polishuset och hämta mittmpass med pappa! Det roligaste den här veckan är för att jag ska på en hoppkurs för Lotta björe det ska bli jätte kul jag ska fånträffa jasmin igen men nu måste jag sluta bye bye!!!!!!!!!!!
Jag älskar er Mikaela och Misty!

RSS 2.0